Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy można dostać bana za ''powiązanie ''kont .

JestemKoxxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo chodzi o to,że grałem na drop hacku na 1lvl'u i kradłem drop w m2.Konto było na innym emaliu niż moje główne.I gościu mi napisał,że dostane bana na wszystkie konta ,na moim koncie.I pisał,że email się nie liczy tylko ip.To moge dostać bana na wszystkie konta odpalane na moim komnie ?Bo na kompie grał wczoraj kolega i nie wiem czy on też dostanie bana.

Opublikowano

Na Plu nie banują na ip. Możesz dostać bana jeżeli ten kradziony drop przerzucałeś bezpośrednio na Twoje konto.

Twój kolega jeżeli tylko grał na Twoim kompie to nie ma się czego bać, bo na ip bana nie dostaniesz. ;)

@down

Do You speak polish ?

Idź w google sprawdź co to znaczy multikonto...

CX7Rrj.png

Opublikowano

za samo to ze kradniesz powinni ci dowalic bana. wiele kont moze byc na jednym kompie uruchomione a banuje twoje bo na twoje bylo na cheatach. a za multikonto rowniez banuja

Opublikowano

Pierwsza sprawa to taka że na pl nie banują i raczej nie będą banować za multi ... Można mieć tysiąc postaci i napewno nie zbanują z powodem powiązania kont.

Druga to taka że jeśli masz te konta na oddzielnym emailu to dostaniesz bana tylko tam gdzie używałeś czitów . Chyba że przekładałeś kradziony drop przez handel na głowną postać to jest ryzyko

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...